Hondenschool Rijnmond

Dierenbescherming

 

Gehoorzame Huishondschool Ridderkerk

GHRidderkerk Witte Herder

 
 

Contact

Voor informatie met betrekking tot de lessen op maandagavond kan je mailen naar ghridderkerk@dierenbescherming.nl
Voor informatie met betrekking tot de lessen op zaterdagochtend kan je mailen naar: ghridderkerkzat@dierenbescherming.nl

 

Lestijden en prijzen

Gehoorzame Huishond

 

Rooster

Bekijk het rooster voor 2017.

 

Onze trainers en aspiranten

Maandagavond

Ingrid Karsbergen (coördinator), Angelique van der Veen, Kim Hitzert, Linda van Beekum, Marjolein Kleijn, Sandra Freij, Vera Sterrenburg en Jorgen van Nispen. Aspirant(en): Patricia van Buuren.

 

Zaterdagochtend

Trainers: Mia Wansink (coördinator), Sybrinne Straver, Sharon van Wijngaarden en Jordy Blonk. Aspiranten: Emilian Brandon en Irene Alami Merouni

 

Barmedewerkers

Jeannet Schippers en Carla Huijzer.

Praktische zaken

 

Aanmelden

  

Als je geïnteresseerd bent in één van onze cursussen, dan meld je je met het digitale aanmeldformulier  aan voor een introductie- of proefles.  Dit werkt helaas niet op een smartphone of tablet, alleen op een pc of laptop.

Hier word je dan geïnformeerd over de activiteiten en huisregels van onze school. Als je besluit om bij ons te komen trainen vul je het inschrijfformulier in waarna je zo snel mogelijk met de cursus kunt beginnen, in bijna alle gevallen is dat de eerstvolgende week.

 Afmelden

Het kan voorkomen dat je een keer niet aanwezig kunt zijn op de les. De manier van afmelden is afhankelijk van welke les je volgt. Let dus goed op dat je het juiste telefoonnummer/e-mailadres kiest!

 

Weerlijn

In ons wisselvallige klimaat kan het voorkomen dat een les wegens het slechte weer niet doorgaat. Hiervoor hebben wij de weerlijn in het leven geroepen. Bel even met 06 - 34 20 21 08 voordat je van huis gaat.

Voor de zaterdagmorgen is deze informatie beschikbaar op 06 – 54 69 84 62.

 

Routebeschrijving

Kastanjelaan 27
2982 CM Ridderkerk

Per auto komende uit Rotterdam

Per auto komende uit Dordrecht