Hondenschool Rijnmond

Dierenbescherming

De locaties

Dierenbescherming Rijnmond vindt het belangrijk dat hondeneigenaren leren om op een verantwoorde en plezierige manier met hun huisdier om te gaan. Onopgevoede honden kunnen zowel mens als dier in gevaar brengen. Daarnaast is het volgen van een cursus de ideale manier om de band tussen baas en hond te versterken. Een opvoedingscursus is dus altijd de moeite waard. Zelfs wanneer je hond volgens jou al goed genoeg luistert.

Extra belangrijk is dat bij een hond die je uit het asiel haalt - om eventueel 'ongewenst' gedrag meteen in juiste banen te leiden - en bij puppy's, om het ontwikkelen van ongewenst gedrag te voorkomen. Daarom kent de cursus geen wachttijden voor probleemhonden en pups en je kunt op elk gewenst moment starten.

Voor een intensieve en deskundige begeleiding bij de (her)opvoeding van je hond kun je terecht bij onze cursus Gehoorzame Huishond. De training staat voor kwaliteit en maatwerk: een ervaren trainer bepaalt afhankelijk van het gedrag van je hond welke trainingsmethode het meest geschikt is. Maar welke methode je ook volgt: altijd ligt de nadruk op actief en leerzaam bezig zijn met je hond, zodat je veel plezier aan hem zult beleven!

Dierenbescherming Rijnmond geeft je de mogelijkheid deze cursus op vier plaatsen te volgen, te weten: Ridderkerk, Spijkenisse en Maassluis, tegen betaalbare tarieven.